Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги,ако сменя ics с такъв с опция за телефон ще ми трябва ли някаква антена?Понеже виждам, че има 166 с такава джаджа на тавана или тя е за gps-а само...?
    Алфа...всичко друго е компромис!
    http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
    Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
    Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

• Първоначално публикувано от Tasho Покажи съобщение
      Колеги,ако сменя ics с такъв с опция за телефон ще ми трябва ли някаква антена?Понеже виждам, че има 166 с такава джаджа на тавана или тя е за gps-а само...?
      При мен антената на тавана е комбинирана за GPS - а и телефон, въпреки, че ICS-ът ми няма телефон (телефонната е самата пръчка а тази за GPS - а представлява една плочка в основата на пръчката).

Last edited by ecotronic; d.m.y г., 20:59.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Значи без нея телефона няма да тръгне?

Comment

• Винаги може да се направи заместител на оригиналната антена. Но без никаква антена, няма да стане.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Мисля че ти трябваше и микрофон, който май пак беше на плафона
            Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000

Comment

• Имам го микрофона

Comment

• Нещо напоследък ми се ебава инсталацията. Като я дам на контакт и габаритите светват, радиото вие в такт с оборотите, а копчето за газта не работи всеки път. Някакви идеи от къде да започна?

Comment

• А има ли някакъв светлинете да се настроят от компютъра и при запалване да светнат на определен процент да кажем.Видях на един приятел така са му го направили на БМВ-то и ми стана любопитно дали нашите машинки могат и те така.Ако не може съм намислил да си сложа от онези допълнителните модулчета.

Comment

• един приятел си сложи модул, светят и късите и дългите( целия фар) процента се регулира, към 30 и няколко лева с доставката, има и упътване
                    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Колеги, някой може ли да ми каже какви са най-малките размери резервни гуми, които стандартно слагат на 166. Искам да си намеря по-малка от моята 215/55/16 та дори и само за отзад да става. Има ли нещо като пачи крак, тънка но висока?
                      2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
                      ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
                      sigpic

Comment

• Не.
                        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Ехаа...хубава дупарана а
                          Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                            Нещо напоследък ми се ебава инсталацията. Като я дам на контакт и габаритите светват, радиото вие в такт с оборотите, а копчето за газта не работи всеки път. Някакви идеи от къде да започна?
                            Да разбирам ли, че когато дадеш контакт габаритите светват и без да са включени от копчето?
                            Разкажи повече за копчето на газта. Не свети, не превключва......?

---------- Post added at 20:48 ---------- Previous post was at 20:47 ----------

Първоначално публикувано от Tasho Покажи съобщение
                            А има ли някакъв светлинете да се настроят от компютъра и при запалване да светнат на определен процент да кажем.Видях на един приятел така са му го направили на БМВ-то и ми стана любопитно дали нашите машинки могат и те така.Ако не може съм намислил да си сложа от онези допълнителните модулчета.
                            Няма такава възможност. Това може да се постигне с външен модул.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                              Да разбирам ли, че когато дадеш контакт габаритите светват и без да са включени от копчето?
                              Разкажи повече за копчето на газта. Не свети, не превключва......?
                              Светят и без да са пуснати от копчето, но не на пълна мощност. Когато ги включа, светват по-ярко. Светодиодни са и ясно си личи кога светят. Става въпрос само за предните габарити. Копчето на газта за сега се оправи. Също ми прави впечатление, че се рестартират изминатите километри на дисплея на километража, както и на ICS-а. Имам чувството, че последното се получава от кофти акумулатор, защото сутрин стартера върти доста бавно.

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                                Светят и без да са пуснати от копчето, но не на пълна мощност. Когато ги включа, светват по-ярко. Светодиодни са и ясно си личи кога светят. Става въпрос само за предните габарити. Копчето на газта за сега се оправи. Също ми прави впечатление, че се рестартират изминатите километри на дисплея на километража, както и на ICS-а. Имам чувството, че последното се получава от кофти акумулатор, защото сутрин стартера върти доста бавно.
                                Светенето на LED габаритните може да е нормално защото нормално през габаритните крушки протича малък ток (и когато не са включени габаритите). По този начин клюкарката "разбира", кога има изгоряла крушка. Често пъти този малък ток е достатъчен за една LED крушка да светне слабо.
                                За другите неща преди да се обяви акумулатора за "виновник" е добре да се провери състоянието на всички основни връзки към шаси - тази между минусовата клема и шаси и също така масата на двигателя. Лоша връзка към шаси може да е и причина за виенето на радиото.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X